понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16.04.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-16 08:002024-04-16 10:30ВелесВетерско, Бензинска пумпа Ветерско Автопат
  2024-04-16 09:052024-04-16 10:30ВелесВИНИЧАНИ: Наплатна Виничани, с.Виничани, Водоврати, Викендици Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Јавор Транс, Стопанство 2, Бензинска Автопат, Мазовци, Млекара Ногаевци, Ване Шито Кочилари, Лозар Кочилари, Бензинска Пумпа Дади Компани, Сепарација Ногаевци, Под Чука, Трпезица, Бојаџиина, св.Илија, Црквино, Чука, Каласлари, Веноле, Вегрупа Веноле, Агрија, Димко Митрев, Мотел Македонија
  2024-04-16 10:302024-04-16 12:00ВелесДолно Чичево, Горно Чичево, Подлес, Крушевица
  2024-04-16 11:352024-04-16 14:00ВелесРудник, Лугунци,Крушје, Џидимирци
  2024-04-16 12:002024-04-16 13:30ВелесГРАДСКО: Свињарска фарма Градско, Стара Патарина Градско
  2024-04-16 08:002024-04-16 09:30Гевгелијаобјектот Дојранстил
  2024-04-16 09:002024-04-16 13:00Гевгелијасите корисници од селата Давидово, Миравци, Петрово, Габрово
  2024-04-16 13:002024-04-16 15:00Гостиварс.Никифорово
  2024-04-16 11:002024-04-16 13:00Гостиварс.Леуново
  2024-04-16 09:002024-04-16 11:00Гостиварул. Слободан Пепоски, ул.Мајор Чеде Филипоски, ул. ЈНА, дел од улица Ленинградска, дел од улица Ново маало 1
  2024-04-16 09:002024-04-16 14:00Делчевонаселба Звегорска Река, Мобимак Звегор, Бакина Ливада, с.Габрово
  2024-04-16 08:302024-04-16 17:00Кочанис. РАЈЧАНИ, с. ПАНТЕЛЕЈ, манастир, с. ПАНТЕЛЕЈ, с. НИВИЧАНИ
  2024-04-16 07:452024-04-16 16:00КочаниКАЛИМАНЦИ: населени места во Калиманско поле, с.Грњани, с.Срушино, с.Шанкевци, с.Висока
  2024-04-16 07:002024-04-16 15:00КочаниПРОБИШТИП: дел од нас. Маричанска, ул. 3-ти Април, ул. Плавица
  2024-04-16 09:002024-04-16 12:00КочаниПРОБИШТИП: с.Лесново, с.Добрево, с.Древено
  2024-04-16 07:302024-04-16 16:00КумановоС.ПЧИЊА, С.ВАК'В, С.СТУДЕНА БАРА, С.ВИНЦЕ, МЛИН ДРАГОЊА (ПЧИЊА МЛИН).
  2024-04-16 09:002024-04-16 15:00Скопје Аеродромс.Зелениково, кај млекарата
  2024-04-16 08:302024-04-16 15:00СтругаДЕБАР: населба Венец-1.
  2024-04-16 08:452024-04-16 14:45ТетовоБРВЕНИЦА, ДОЛНО СЕДЛАРЦЕ
  2024-04-16 08:302024-04-16 14:00Тетоводел од с.Вратница
  2024-04-16 09:252024-04-16 10:30Тетовос.Селце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ