понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30.04.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-30 09:202024-04-30 11:20ГостиварДОБРИ ДОЛ: дел од с.Добри Дол
  2024-04-30 10:002024-04-30 15:00Гостивариндустриска зона покрај автопат-кај Ненико
  2024-04-30 09:302024-04-30 11:00ДелчевоПЕХЧЕВО: Индустриски дел после шумско Пехчево, Стара стаклара, ТС Прогрес
  2024-04-30 12:302024-04-30 14:00ДелчевоПЕХЧЕВО: Равна Река
  2024-04-30 07:152024-04-30 13:00КратовоБ'С: Калин Камен, с.Б'с
  2024-04-30 09:002024-04-30 13:00КумановоДОЛНО КОЊАРЕ: нас.ДОЛНО КОЊАРЕ
  КУМАНОВО: УЛ.1
  2024-04-30 09:002024-04-30 11:30Кумановодел од ул. Перо Чичо кај ул. Ѓуро Ѓаковиќ, дел од ул. Ѓуро Ѓаковиќ кај ул. Перо Чичо
  2024-04-30 10:002024-04-30 16:00ОхридРЕСЕН: место викано Црвен - фотонапонски електрични централи Преспа Солар 1, 2, 3 и 4 и Солар Парк1 и 2
  2024-04-30 09:452024-04-30 15:30Охридсело Златари и село Сопотско, Општина Ресен
  2024-04-30 10:002024-04-30 14:00ПрилепМОГИЛА: с.Добрушево, с.Ношпал, с.Ивањевци, с.Подино, с.Св.Тодори, с.Клапеч, с.Лознани, Млин Лознани
  2024-04-30 09:002024-04-30 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул. Дрезденска
  2024-04-30 09:302024-04-30 12:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци
  2024-04-30 08:452024-04-30 13:45СтругаПОДГОРЦИ:дел од с.Подгорци
  2024-04-30 09:002024-04-30 12:00Стругаул. 1 Мај бр.2
  2024-04-30 09:302024-04-30 15:30Струмицас.Требичино
  2024-04-30 09:002024-04-30 14:00ТетовоГОРНО СЕДЛАРЦЕ, дел од с.КАМЕЊАНЕ, објекти кои се наоѓаат кон автопатот, дел од с.КАМЕЊАНЕ, објекти кои се наоѓаат кон автопатот(Кика Мебел,Млин, Еуромебел,Сепарација,Есати Абдула, МУлти Парк Изаири,Меваип Јакупи, Циле Цау)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ