петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-26 09:402024-03-26 12:30ВелесЧАШКА: Гулевска Населба
  2024-03-26 09:202024-03-26 12:30ВелесГРАДСКО: Дел од корисниците на ул.8ми Септември, ул.Александар Македонски, ул.Питу Гули, ул.11 Октомври, ул.Борис Трајковски, ул.Васил Главинов, ул.Душан Ќириќ, ул.Славе Ефтовски, ул. Илинденска, ул.8ми Ноември
  2024-03-26 09:002024-03-26 13:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: област на излез
  2024-03-26 09:302024-03-26 14:00Кавадарцинаселените места Прждево и Бесвица
  2024-03-26 08:452024-03-26 14:00Кумановодел од с.Отља
  2024-03-26 09:002024-03-26 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Борка Талески од ул. Никола Тримпаре до ул. Ленинова, ул. Никола Тримпаре од ул. Борка Талески до ул. Ленинова, ул. Дебарца од ул. Ленинова до ул. Никола Тримпаре
  2024-03-26 09:002024-03-26 15:00Скопје Аеродромдел од с.Зелениково (делот кај млекарата)
  2024-03-26 10:002024-03-26 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од ул.4 во Сарај, Патот кон Љубин
  2024-03-26 09:002024-03-26 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Борис Сарафов, Апостол Петков и Георги Казепов (во близина на раскрсницата)
  2024-03-26 09:302024-03-26 13:30СтругаЛАБУНИШТА: дел од с. Лабуништа, населба Беќировци
  2024-03-26 10:002024-03-26 13:00Струмица с.Костурино, с.Мемешли, рудник Огражден - Мемешли, с.Орманли, с.Дорломбос и дел од с.Раборци - ТС Цано Раборци, ТС Елас, ТС Иљо Орцев Раборци и ТС Репетитор Раборци
  2024-03-26 09:002024-03-26 14:00ТетовоДОБРОШТЕ: дел од с.Доброште
  2024-03-26 09:202024-03-26 14:20ТетовоЛЕШОК, СЛАТИНО
  2024-03-26 10:002024-03-26 12:00ТетовоПОРОЈ: фабрика Ирфа во с.Порој
  2024-03-26 10:002024-03-26 10:30ШтипКАРБИНЦИ: ЛИВНИЦА ИДЕАЛ
  2024-03-26 13:002024-03-26 13:30ШтипТС СТОЕВТЕКС,СКАНТРАК И ДРУГИ СТОПАНСКИ СУБЈЕКТОИ ПРЕД ЧАРДАКЛИЈА
  2024-03-26 09:302024-03-26 12:30ШтипУЛ.ЈАЈЦЕ
  2024-03-26 12:302024-03-26 13:00ШтипДОЛНИ БАЛВАН,ГОРНИ БАЛВАН, ТРОГЕРЦИ
  2024-03-26 09:302024-03-26 10:00ШтипТАРИНЦИ: ЗОКО ХАРТ
  2024-03-26 10:302024-03-26 11:00ШтипТАРИНЦИ: ТАРИНЦИ КРАВАРСКА ФАРМА,ТАРИНЦИ ПОМПИ,ОРАНЖЕРИИ ЕКО САМАНДОВ КАЈ ТАРИНЦИ
  2024-03-26 11:302024-03-26 12:00ШтипПРНАЛИЈА: БОНИК, КАРБИНЦИ ПЕЧУРКАРА, ЦРВУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, АРХЕОЛОШКИ ЛОКАЛИТЕТ БАРГАЛА, КАЛАУЗЛИЈА., ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВИЛИ ПЛКАЧКОВИЦА, ВРТЕШКА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ