понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-11 08:302023-05-11 13:00Гостивардел од ул.КЕЈ Братство Единство, дел од ул.Борче Јованоски, дел од ул.Панче Попоски

  краткотрајно од 08:30 до 09:00 ул.М.Ч.Филипоски (кај Стопанска) ул.Браќа Ѓиноски (кај Општина), ул.М.Ч.Филипоски, дел од ул.Браќа Ѓиноски (област пред мостот)
  2023-05-11 07:302023-05-11 16:00Кратовос.Пклиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-05-11 09:002023-05-11 14:00Кумановодел од корисниците во с.Бабин Дол .
  2023-05-11 08:452023-05-11 14:00Кумановос.Сув Орах, с.Ругинце
  2023-05-11 09:302023-05-11 15:00ОхридРЕСЕН: бензиска пумпа АЕ Петрол, с. Кривени , с. Избишта, с. Крушје, антени и предаватели Крушје, с. Златари, с. Сопотско, с. Лева Река
  2023-05-11 09:002023-05-11 13:00Скопје Аеродромдел од ул.Тодор Чангов - ул.22
  2023-05-11 09:002023-05-11 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Караџица, дел од ул.Милан Мијалковиќ, ул.Кара Трифун
  2023-05-11 09:002023-05-11 12:00ШтипМАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ, МАКЕДОНСКИ ПОШТИ ВО НОВАТА ПОШТА ВО НАСЕЛБА 8-МИ НОЕМВРИ
  2023-05-11 10:002023-05-11 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.КРСТЕ МИСИРКОВ И ЈАНЕ САНДАНСКИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ