недела, мај 19, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 27.04.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 27.04.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-04-27 09:302024-04-27 14:30Скопје Ѓорче ПетровОсновното училиште Владо Тасевски, градинката Пролет и потрошувачите во нивна близина од ул.Јури Гагарин

    НАЈНОВИ ВЕСТИ