петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-27 11:002024-03-27 13:00Велесул.Лазо Осмаков
  2024-03-27 09:002024-03-27 11:00ВелесДел од корисниците на ул.Игманска, Славе Петков, Питу Гули, Богдан Прличков, Орце Мартинов
  2024-03-27 09:502024-03-27 14:00Гевгелијакорисниците од Горна Маала во село Јосифово и околните индустриски објекти, како и два кратки прекини на горно Удово
  2024-03-27 08:452024-03-27 15:00Гостиварцело село Корито
  2024-03-27 09:452024-03-27 12:45Гостивардел од с.Добри Дол (влез во с.Добри Дол)
  2024-03-27 08:502024-03-27 14:00Делчевос.Разловци
  2024-03-27 10:002024-03-27 15:00КавадарциКРЊЕВО: населените места Бохула, Радња, Чемерско, Крњево
  2024-03-27 09:302024-03-27 16:00Прилепс.Врбоец, с.Милошево, с.Св.Митрани, с.Бучин, с.Пресил
  2024-03-27 08:302024-03-27 15:00Скопје Аеродромс.Усје
  2024-03-27 09:002024-03-27 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Апостол Петков, ул.Георги Казепов и ул.Борис Сарафов во близина на раскрсницата со претходните две улици
  2024-03-27 09:302024-03-27 12:30Струмицадел од с.Иловица, дел од с.Штука
  2024-03-27 09:002024-03-27 10:00Струмицадел од с.Банско
  2024-03-27 09:052024-03-27 14:30ТетовоБРВЕНИЦА, ДОЛНО СЕДЛАРЦЕ
  2024-03-27 09:302024-03-27 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од улиците Б.Кидриќ и В.С Бато
  2024-03-27 09:342024-03-27 12:00Тетоводел од с.Камењане, само објекти после школото
  2024-03-27 11:002024-03-27 11:30ШтипКАРБИНЦИ: ЦЕЛ РЕОН ОПШТИНА КАРБИНЦИ (КАРБИНЦИ,ТАРИНЦИ,БАЛВАН,ТРОГЕРЦИ,КРУПИШТЕ,ЦРВУЛЕВО, СИТЕ СЕЛА РЕОН ПЛАЧКОВЦА)
  2024-03-27 09:302024-03-27 11:30ШтипДОЛАНИ: АНГЕЛ ДОНЧЕВСКИ, ПВПП ТЕКОМА, ПВПП ДОЛАНИ ЕЛЕКТРАНИ, С.ДОЛАНИ
  2024-03-27 11:302024-03-27 12:00ШтипСОЛАРНА ЦЕНТРАЛА СОЛАР ОНЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ