недела, мај 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 29.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 29.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-29 09:452024-04-29 10:15Гостиварс.Маврово, с.Маврови Анови, с.Ниќифорово, с.Леуново.
  2024-04-29 09:002024-04-29 10:00Гостиварул.Илинденска (кај плоштад и црква), дел од ул.Димитар Влахов.
  2024-04-29 08:552024-04-29 14:00Делчевос.Панчарево, Сува Река
  2024-04-29 09:002024-04-29 13:00КочаниВИНИЦА, објект на АМД Ванчо Прќе - сервис
  2024-04-29 11:302024-04-29 13:30КумановоЈАЧИНЦЕ, с.Горно Јачинце
  2024-04-29 09:002024-04-29 11:00КумановоДолно Јачинце
  2024-04-29 09:302024-04-29 15:00ПрилепАГИНО СЕЛО, ул.Ваташа, ул.Васко Карангелески, ул.Ѓорѓи Абаџиев, ул.Сремска
  2024-04-29 09:302024-04-29 15:00СтругаДренок, Караула Дренок
  2024-04-29 08:152024-04-29 09:30Стругавлез од с.Велешта (хотели), Ексклузив, Дипломат, Пилана Велешта, Млин Насуфи, Млин Бериќети, Бензиска Хани, Бензиска Каба, Мотел Винца.
  2024-04-29 09:302024-04-29 15:30Стругаулица Скопска и улица Мемет Илјаз.
  2024-04-29 10:002024-04-29 14:00Тетоводел од с.Вратница
  2024-04-29 10:002024-04-29 12:30ТетовоЖЕЛИНО
  2024-04-29 09:302024-04-29 11:30Тетоводел од с.Камењане

  НАЈНОВИ ВЕСТИ