понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 26.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 26.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-26 11:002024-04-26 14:00Битолаул.Баталјон Стив Наумов, ул.Кавала , ул. Филип 2 Македонски, Зграда Хеликоптер
  2024-04-26 10:002024-04-26 12:00Битоладел од с.Крклино ТС Крклино 1 и ТС Крклино 3
  2024-04-26 07:202024-04-26 09:40Битолаул.Широк Сокак, НЛБ Тутунска Банка, Хотел Милениум и објектите околу Католичка Црква
  2024-04-26 09:002024-04-26 13:00Гостивардел од нас.Питарница.
  2024-04-26 09:002024-04-26 12:00Кичевоул. Никола Карев, Диме Стефаноски и дел од ул. Рудничка
  2024-04-26 08:502024-04-26 12:00КочаниЛАКИ, Рибник Слив на патот за Берово и околните викендици, МХЕ Брбушница во близина на с.Лаки
  2024-04-26 10:302024-04-26 12:30ОхридТС Мацико 1, ТС Мацико Сервис, ТС Св. Еразмо и дел од с. Подмоље.
  2024-04-26 08:302024-04-26 14:30Скопје Васил Главиновс. Кожле, Тунел Катланово, с.Бадар
  2024-04-26 09:002024-04-26 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. 52 кон обиколница во Стопански Двор.
  2024-04-26 09:002024-04-26 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во Сарај кај општината
  2024-04-26 09:002024-04-26 16:00СтругаДОЛГАШ
  2024-04-26 09:002024-04-26 14:00Тетово Боговиње(Ново Село Шар, Селце Кеч)
  2024-04-26 09:002024-04-26 14:00Тетоводел од с:Доброште
  2024-04-26 08:502024-04-26 14:00Тетовообјекти кои се наоѓаат на излез од Тетово кон Мала Речица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ