понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 25.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 25.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-25 08:252024-04-25 11:30БитолаНас.Карпош, ОУ Коле Канински, дел од ул.Кланица, дел од ул.4-Ти ноември, дел од ул Бранко Радичевиќ, Центар за социјална работа, маркет СВ Тома, зграда Гранит, Максидент, Градинка Вангел Мајорот Нас.Карпош, ОУ Коле Канински, дел од ул.Кланица, дел од ул.4-Ти ноември, дел од ул Бранко Радичевиќ, Центар за социјална работа, маркет СВ Тома, зграда Гранит, Максидент, Градинка Вангел Мајорот
  2024-04-25 08:452024-04-25 15:30Битолас.Г.Орехово, Буковски Манастир и злокуќани
  2024-04-25 09:102024-04-25 12:00БитолаДемир Хисар , Мургашево, Суводол Кутретино, АБ Солар
  2024-04-25 12:252024-04-25 15:00Битолаул.Баталјон Стив Наумов, Кули Ат Пазар, Згради 105-ки
  2024-04-25 09:002024-04-25 14:00ВелесДел од корисниците на улица Жифко Фирфов
  2024-04-25 09:302024-04-25 11:30Гостивардел од ул.Илинденска, индустриска зона, ул.Боге Велјаноски, нас.Питарница
  2024-04-25 11:002024-04-25 13:00Гостиварфирма Монтенегро с.Здуње, фирма Вардар Доломит.
  2024-04-25 12:302024-04-25 15:00Гостивардел од 7ма зона (област кај ТС 110/20/10), ул.Сретко Крстески, дел од ул.Беличица (област кај пожарен дом), дел од ул.Илинденска.
  2024-04-25 09:002024-04-25 12:00Делчевонаселба Спортско Рекреативе Центар Делчево
  2024-04-25 12:002024-04-25 15:00Делчеводелови од с. Очипала испод регионалниот пат М.Каменица -Делчево.
  2024-04-25 09:002024-04-25 14:00КавадарциНЕГОТИНО - улиците Фемо Кулаков, 8-ми Ноември
  2024-04-25 10:002024-04-25 13:00Кичеводел од село Другово
  2024-04-25 10:352024-04-25 14:00Охрид ул.Никола Карев, Охрид, целиот трговски Трудбеник, Тинекс маркет, КИПЕР маркет, КАМ маркет (на ул.Туристичка), slice обложувалница
  2024-04-25 09:002024-04-25 16:00ПрилепКРИВОГАШТАНИ, Врбоец, Свето Митрани, Милошево, Пресил, Бучин, Воѓани, Орбита Табак, Пилана Борче е
  2024-04-25 09:002024-04-25 16:00ПрилепКореница, Годивје, Подвис, Локвени, Житоше Поради технички зафати на СН мрежа ќе биде исклучен 10 кВ извод Кореница - опфатени се населените места Кореница, Годивје, Подвис, Локвени, Житоше
  2024-04-25 08:302024-04-25 14:00Скопје Аеродромдел од ул.Максим Горки, реон Дом на градежници
  2024-04-25 09:002024-04-25 13:00Скопје Аеродромдел од бул.Борис Трајковски (од Техноскоп до кружниот тек пред Драчево)
  2024-04-25 09:002024-04-25 12:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ, Пат за Долно Лисиче, од Кодакопласт, кон Паци Петрол до реката, од Св.Петар и Павле по патот кон Долно Лисиче
  2024-04-25 09:002024-04-25 15:00Скопје Аеродромул.Кавалска
  2024-04-25 09:002024-04-25 10:00Скопје Васил Главиновдел од Ул. 4031, село МАРИНО
  2024-04-25 09:002024-04-25 10:30Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО, с.Визбегово, дел од с.Мирковци, Бразда, Глуво, Чардак, Оризари.
  2024-04-25 09:002024-04-25 14:00Скопје Ѓорче ПетровПоголемиот дел од потрошувачите на ул.Ринхини.
  2024-04-25 10:302024-04-25 12:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО, с.Сандево, Бањане, Горњане, Дел од с.Мирковци.
  2024-04-25 13:002024-04-25 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Исаија Мажовски и Воин Драшкоци
  2024-04-25 09:002024-04-25 16:00СтругаДЕБАР - дел од потрошувачите од ул. 22-ри Декември и околината, (улицата према стара Касарна)Трафостаница Параспур
  2024-04-25 10:102024-04-25 12:10Стругацело село Драслајца и цело цело Мороишта
  2024-04-25 08:452024-04-25 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Блок 87, Блок 77 и дел од Блок 32 кај Мема, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Земјоделско училиште, кај Медицинско Училиште
  2024-04-25 09:002024-04-25 10:00Тетовокорисник Златекс во с.Сиричино
  2024-04-25 09:002024-04-25 14:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ, с.Калник во Палчиште, с.Горно Палчиште (Калник)
  2024-04-25 09:152024-04-25 10:30ТетовоЏЕПЧИШТЕ дел
  2024-04-25 08:002024-04-25 10:30ШтипС.СОФИЛАРИ
  2024-04-25 11:302024-04-25 13:30ШтипС.ЉУБОТЕН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ