понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17.04.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-17 09:302024-04-17 13:30Битолаулици: Горги Наумов, Лавчанска Корија, 21-ва, 23-та, 25-та, 27-ма 12-та, 13-та и дел од ул. Кленовац
  2024-04-17 09:002024-04-17 15:00Велесул.Камка Тоцинова, ул.Луј Пастер, ул.Киро Чауле, ул.Наце Димов, ул.Мите Богоевски, ул.Неретва, ул.Стефан Димитров, Свињарска фарма Валентина, Маркет Жито Ване
  2024-04-17 09:302024-04-17 11:00Гевгелијасите корисници од селата Црничани, Ѓопчели и селото Фурка
  2024-04-17 08:002024-04-17 09:30Гевгелијасите корисници од Нов Дојран
  2024-04-17 11:002024-04-17 13:00Гостиварул.Гаве Лазарески, ул.Јастре Здравкоски, дел од ул.Седек Костоски, СОУ Злате Малакоски
  2024-04-17 09:002024-04-17 11:00Гостивардел од ул.Илинденска, дел од ул.Седек Костоски
  2024-04-17 13:002024-04-17 15:00Гостивардел од ул.Борче Јованоски, дел од ул.Панче Попоски, мал дел од ул.Кеј Братство Единство
  2024-04-17 09:052024-04-17 10:30Кумановообјекти на поранешна фабрика Искра, ф-ка Кентауер, Метал Нет кај ф-ка Искра, Сокара Кватрo, Ладилни, нас.Бедиње, Бетоњера Козјак Бедиње
  2024-04-17 09:002024-04-17 11:00Кумановос.Жегљане
  2024-04-17 10:352024-04-17 12:00Кумановоул.Индустриска, обејкти во АгроКуманово, асфалтна база ан КООП инженеринг и околни објекти
  2024-04-17 08:002024-04-17 18:00ПрилепИндустриска зона Металец, ТС Индустриска Зона Металец, ТС Дармил, ТС Калено Стакло, ТС Стаклара, ТС Мал Млин, ТС Гранит, ТС Дизел
  2024-04-17 09:002024-04-17 11:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Дел од ул. 1559 Нас. Боринарец Радишани
  2024-04-17 09:002024-04-17 13:00Скопје Ѓорче ПетровКУЧКОВО: Корисниците од с.Кучково кај викендиците пред крстот
  2024-04-17 10:002024-04-17 15:00Стругадел од с. Корошишта
  2024-04-17 10:002024-04-17 13:00Струмицадел од населба Раклиш
  2024-04-17 08:302024-04-17 14:00Тетоводел од с.Вратница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ