сабота, мај 18, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 13.04.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 13.04.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-04-13 08:452024-04-13 14:30Скопје Васил Главиновс. Коже, пупмпа за вода с. Кожле, с. Бадар

    НАЈНОВИ ВЕСТИ