понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 15.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 15.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-15 10:002024-04-15 12:00Гевгелијадел од корисниците под долната страна на булеварот во Валандово, Гимназија и Фарма Агрипро
  2024-04-15 09:002024-04-15 15:20ГостиварМАВРОВО - с.Трница, с.Беличица, с.Г.Волковија, с.Сенце, с.Врбјане
  2024-04-15 09:002024-04-15 15:00Гостиварс.Вруток
  2024-04-15 09:002024-04-15 14:00Гостивардел од ул.Илинденска (на излез индустриска зона)
  2024-04-15 08:002024-04-15 09:00КочаниВИНИЦА - фирма Винербергер ДООЕЛ на ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
  2024-04-15 10:302024-04-15 14:30КратовоТалашманци, Крилатица, Трновац, Ветуница, Страцин, Пендаќ и репетитори на Т-мобилр и А1 во Страцин.
  2024-04-15 11:002024-04-15 14:00Охриддел од с. Волино (кракот кон с. Мешеишта и Корошишта)
  2024-04-15 12:002024-04-15 15:00Скопје Аеродромдел од с.Орешани кон Вардар
  2024-04-15 09:002024-04-15 11:00Скопје Аеродромс.Градовци
  2024-04-15 09:002024-04-15 13:00Тетоводел од с.Порој
  2024-04-15 09:002024-04-15 14:00Тетоводел од град Тетово, централно градско подрачје објекти кои се кај Пазар, Автобуска Станица, Спортска Сала, Биро за Труд, старо Македонија Табак, стар Монопол, Палма Мол, Пластика
  2024-04-15 09:002024-04-15 14:15ТетовоМИЛЕТИНО, БЛАЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ