понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 19.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 19.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-19 08:302024-04-19 16:00Битолас.Орехово, буковски Манастир и Злокуќани
  2024-04-19 08:002024-04-19 15:00Битолас.Слепче, Манастир св.Јован дел од Демир Хисар со околните стопански и нестопански објекти
  2024-04-19 09:202024-04-19 12:30Битолаул.Наум Наумовски Борче, ул.Ѓорче Петров, ул.Донка Ушлиова
  2024-04-19 09:002024-04-19 13:00Гостивардел од ул.Мара Угринова (позади градинката)
  2024-04-19 10:152024-04-19 14:00ГостиварБалин Дол
  2024-04-19 07:302024-04-19 09:30Кумановос.Карабичане
  2024-04-19 09:002024-04-19 11:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Јустинијан Први (после Зур маркет)
  2024-04-19 08:002024-04-19 10:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: Дел од ул. 20 и дел од ул. 403, Марино
  2024-04-19 09:002024-04-19 15:00Скопје Ѓорче ПетровКОРИСНИЦИТЕ ОД с.МИРКОВЦИ, ПОБОЖЈЕ, БАЊАНИ, ЧУЧЕР, ГОРЊАНИ
  2024-04-19 11:002024-04-19 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Иван Цанкар
  2024-04-19 09:302024-04-19 15:00Струмицас.Рич
  2024-04-19 10:002024-04-19 12:30ТетовоФАЛИШ: објект на Адили на пат за с.Фалише
  2024-04-19 09:002024-04-19 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Фуштанска, во близина на стариот склад на Макпетрол

  НАЈНОВИ ВЕСТИ