понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 12.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 12.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-12 08:302024-04-12 16:00БитолаДел од ул.12 Кладенци
  2024-04-12 08:302024-04-12 16:00БитолаДел од м.в.Таирови Лозја, Дел од ул.8-ми Септември на излез од Битола
  2024-04-12 09:452024-04-12 11:30ВелесГРАДСКО: Аргеади
  2024-04-12 09:002024-04-12 11:00Гостивардел од ул.Илинденска (Борис Кидриќ)
  2024-04-12 11:002024-04-12 13:00Гостивардел од ул.Боге Вељаноски
  2024-04-12 13:002024-04-12 15:00ГостиварЧЕГРАНЕ: мал дел од с.Чегране (околу последните гробишта во с.Чегране)
  2024-04-12 09:052024-04-12 12:00Делчевос. Нов Истевник и с. Пасјак
  2024-04-12 09:002024-04-12 11:00КавадарциНЕГОТИНО: улиците Никола Карев, Климентова, Дојранска
  2024-04-12 12:002024-04-12 14:00КавадарциНЕГОТИНО: улиците Ленинова, Климентова, Вида Џекова, Петар Михајловски Демирски, Дојранска
  2024-04-12 08:302024-04-12 17:00Кочанис. ПАНТЕЛЕЈ, с. РАЈЧАНИ, с. НИВИЧАНИ
  2024-04-12 09:002024-04-12 15:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од населба Белево (над ф-ка Карпош)
  2024-04-12 11:002024-04-12 13:00Тетоводел од с.Глоѓи
  2024-04-12 12:302024-04-12 14:00Тетоводел од с.Доброште
  2024-04-12 09:352024-04-12 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: м.в.Сиври Тепе, м.в.Мавровица, с.Немањици, с.Ранченци, с.Мечкуевци, Света Недела, с.Макреш, с.Патетино, ПВПП Солис Фундус 1 и ПВПП Солис Фундус 2

  НАЈНОВИ ВЕСТИ