понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 18.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 18.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-18 09:352024-04-18 15:00Битолас.Змирнево, с.Лисолај, с.Црнобуки
  2024-04-18 09:302024-04-18 13:00БитолаТС: Живинарска фарма, Вили Оскар, с. Трново, с. Магарево, Молика и Скилифт
  2024-04-18 08:302024-04-18 10:30Велесдел од улиците Гоце Делчев, 8ми Септември, Страшо Пинџур
  2024-04-18 10:552024-04-18 13:00ВелесДел од ул.Благој Ѓорев зградите наспроти Вел Сити, ул.Партение Зогравски, дел од ул.Мицко Козар
  2024-04-18 09:002024-04-18 15:00Велесул.Луј Пастер, ул.Неретва, ул.Киро Чауле, ул.Камка Тоцинова, ул.Наце Димов, ул.Мите Богоевски, Свињарска фарма Валентина, Маркет Жито Ване
  2024-04-18 09:202024-04-18 13:00Гевгелијадел од индустриските корисници во Гевгелија кои се напојуваат од ДВ 10КВ Паскалин (Мотел Југо, Дичо Панов, Сепарација Мастика, Мансара, Гранит База, Пречистителна и Пумпи ВиноЈуг)
  2024-04-18 09:452024-04-18 14:00Гостиварс.Добри Дол, с.Топлица
  2024-04-18 09:102024-04-18 10:40Кумановоул.Индустриска објект на поранешна ф-ка Полет, ул.Индустриска објект на поранешен Текстилпромет, ул.Индустриска Силекс Травертин, ул.Индустриска објект на поранешен Југ Турист
  2024-04-18 09:002024-04-18 11:00Кумановос.Жегљане
  2024-04-18 11:302024-04-18 13:30Кумановос.Степанце
  2024-04-18 10:302024-04-18 14:30Охриддел од бул.Туристичка (дел од ЈП Градски Пазар)
  2024-04-18 09:002024-04-18 12:00ПрилепТС Биљана 2 : Еуротерм, Ибопод, Амбос, K-98, Дрво Пласт, Агро Мех
  2024-04-18 09:002024-04-18 15:00ПрилепУлиците Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила, Дојранска
  2024-04-18 09:002024-04-18 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Банско, Баница, Наум Охридски, Жванска
  2024-04-18 09:002024-04-18 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Милан Мијалковиќ, Пржино, Дел од ул.Кавалска, Пржино
  2024-04-18 07:002024-04-18 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул .852 (новите згради спроти Мерцедес)
  2024-04-18 09:002024-04-18 16:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Волково и с.Кучково
  2024-04-18 09:002024-04-18 15:00СтругаЗАГРАЧАНИ: дел од корисниците во с.Заграчани
  2024-04-18 08:452024-04-18 14:00СтругаДЕБАР: дел од потрошувачите на с.Рајчица околу манастирот.
  2024-04-18 09:002024-04-18 14:00Тетоводел од с.Глоѓи

  НАЈНОВИ ВЕСТИ