понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 11.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 11.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-11 08:452024-04-11 15:00БитолаТС: с. Сувохгрло, Радово, Брезово, Зашле и космофон Зашле
  2024-04-11 09:002024-04-11 13:00БитолаДел од ул.Цар Самоил од дрвен пазар кон Саат Кула
  2024-04-11 09:202024-04-11 13:00ВелесГРАДСКО: Клучка Градско, Ладилник Шошев, Вигон, Бензинска Пумпа Росоман, Тргометал, Аеродром Росоман, Маврово база- Стоби
  2024-04-11 10:302024-04-11 12:00ВелесГРАДСКО: Дел од општина Градско, ЗТП Градско, Агро Свифт, Изолмонт, Оранжерии
  2024-04-11 12:002024-04-11 13:30ВелесОпштина Градско
  2024-04-11 09:002024-04-11 14:00Гевгелијатуристички локалитет Смрдлива вода
  2024-04-11 09:002024-04-11 12:00Гостивардел од ул.Јастре Здравкоски, дел од ул.Сретко Крстески
  2024-04-11 09:002024-04-11 10:30КочаниВИДОВИШТЕ: Каменолом Видовиште
  2024-04-11 09:302024-04-11 11:00КочаниЧЕШИНОВО: објектите и фирми на влезот во с.Чешиново, Бензинска пумпа ЕУРО ПЕТРОЛ, с.Кучичино, с.Бурилчево
  2024-04-11 07:302024-04-11 10:30КратовоЖелезница, Туралево, Живалево,Татомир, Филиповци, Тополовиќ, Секулица, Горна Секулица, Вакв, Шопско Рударе, Коњух и Димонци.
  2024-04-11 08:002024-04-11 15:00КратовоТалашманци, Крилатица, Трновац, Ветуница, Страцин, Пендак и репетитори на Т-мобиле и А1 во Страцин.
  2024-04-11 08:002024-04-11 13:00КумановоДОБРОШАНЕ: УЛ.БЕЛАНОВСКА ВО БЛИЗИНА НА МАРКЕТ НАМИ КОМ
  2024-04-11 08:002024-04-11 14:00Кумановодел од ул. 300 населба Ајдучка Чешма од трафостаница кон Зебрњак
  2024-04-11 09:102024-04-11 10:30Кумановоул. Индустриска казино All In, ул.Индустриска, отпад Манта, ул.Ибе Паликуќа, ул.Јован Поповиќ и бензинска станица Лук Оил Автопат и Романовце
  2024-04-11 09:302024-04-11 15:00ПрилепНОВО ЛАГОВО: дел од село Ново Лагово
  2024-04-11 10:002024-04-11 12:00ПрилепКРУШЕВО: централното градско подрачје во Крушево, Управа за јавни приходи, УНИ Банка, пицерија СКАР
  2024-04-11 13:002024-04-11 14:00Скопје Аеродромдел од с.Маркова Сушица (на почеток кај ресторанот)
  2024-04-11 09:002024-04-11 11:00Скопје Ѓорче ПетровНово Село, ул. 10,12,32,46,54,62,84,4,6,18,34,2,12,16,64
  2024-04-11 11:302024-04-11 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Никола Тесла згр. 16, 18, ул. Орце Николов, згр. 174
  2024-04-11 09:002024-04-11 15:00СтругаМОДРИЧ: Модрич, Дренок и ХПП Модрич
  2024-04-11 09:002024-04-11 15:00СтругаЈАБЛАНИЦА: корисниците во селата Нерези, Безево, Пискупштина и Јабланица
  2024-04-11 11:002024-04-11 15:00Стругадел од корисниците во Струга, Вишинско Блато, позади Дијализа
  2024-04-11 10:002024-04-11 14:00Тетовоспортска сала ОУ Гоце Делчев
  2024-04-11 08:302024-04-11 15:30ШтипПВПП Баби Електрани и ПВПП Баби Електрани А

  НАЈНОВИ ВЕСТИ