четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 31 10 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 31 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-31 11:002023-10-31 15:00Гостивардел од ул.Боге Велјаноски- област кај св.Петка
  2023-10-31 09:002023-10-31 11:00Гостивардел од корисниците на ул. Шуматоска
  2023-10-31 08:302023-10-31 15:00Гостиварс.Долна Ѓоновица, с.Горна Ѓоновица, с.Симница
  2023-10-31 08:352023-10-31 15:00Гостивар с. Куново и с. Трново
  2023-10-31 08:002023-10-31 16:30Кочанифабрика ПЕЈПЕР МИЛ
  2023-10-31 06:002023-10-31 17:00КочаниТериторија на Општина Зрновци - кратки прекини во напојувањето во период од 06:00h до 06:30h и од16:30 до 17:00h
  2023-10-31 08:002023-10-31 16:00КочаниПРОБИШТИП: Фотонапонска централа Сан Енерџи на Добревски рид, Фотонапонска централа Солни Солар на Добревски рид
  2023-10-31 09:002023-10-31 15:30ОхридРЕСЕН: Пумпи овошен Насад, предаватели Мечкина јама, населба Кумсал, Живинарска фарма на Агроплод
  2023-10-31 09:002023-10-31 16:00Прилепул.Киро Крстески Платник, ул.Пиринска-дел (од ТС до ул. Мице Козар)
  2023-10-31 08:552023-10-31 14:30Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Ул 11 од бр 1 до бр 70 во с.Петровец
  2023-10-31 11:002023-10-31 13:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Ул 1 од бр 3 до бр 177 во с.Петровец
  2023-10-31 10:002023-10-31 10:30ШтипПСС ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД, СУПЕРИОР ДИСПЕЧИНГ КАЈ ЛУКОИЛ
  2023-10-31 10:302023-10-31 11:00ШтипПЕКАРА ДЕЛУКС, ПОРАНЕШНА ПЕЛАГОНИЈА, ДЕЛОТ КОН КАСАРНАТА
  2023-10-31 09:002023-10-31 18:00ШтипС.МИЛИНО И ЃУЗУМЕЛЦИ
  2023-10-31 09:002023-10-31 09:30ШтипЛАРЧЕР, НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА, ТУРТЕЛ ИНКУБАТОР, ВИНАРСКА ВИЗБА
  2023-10-31 11:302023-10-31 12:00ШтипКАЛИМЕРОВО,ПВПП КАЛИМЕРОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ