петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 02.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 02.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-02 08:302024-05-02 13:00Битоластопански објекти: Космос, Вирон, Шеровски , ДАКА Лифтови и Гама Монт
  2024-05-02 08:552024-05-02 12:00ВелесДел од корисниците на ул.Борис Трајковски, ул. Георги Војтех, Детска Градинка
  2024-05-02 13:302024-05-02 15:30Гостивар.Врањовце, с.Дебреше, ТС с.Дебреше Бетоњерка, ТС Приватна Фуар Пром
  2024-05-02 09:102024-05-02 13:00Гостивардел од нас. Циглана- Гостивар.
  2024-05-02 11:052024-05-02 12:30ДелчевоПЕХЧЕВО: с.Црник, Панчарево, Негрево, Умлена, Чифлик, Стојлче Подуево, Џузе Пром, Буковиќ
  2024-05-02 07:152024-05-02 13:00Кратовос.Б'с и м.в Калин Камен.
  2024-05-02 09:002024-05-02 13:00КумановоДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ВО С.СОПОТ .
  2024-05-02 07:302024-05-02 15:30КумановоС.СТУДЕНА БАРА, С.ВАК'В, С.ВИНЦЕ И ПЧИЊА МЛИН.
  2024-05-02 07:002024-05-02 16:00Скопје Ѓорче ПетровДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ВО С.ВОЛКОВО И С.КУЧКОВО
  2024-05-02 09:002024-05-02 16:00СтругаДЕБАР: Без напојување ќе останат дел од ул. 22-ри Декември и околината, (улицата кон стара Касарна)
  2024-05-02 10:002024-05-02 12:30Тетоводел од с.Копачин Дол
  2024-05-02 13:002024-05-02 15:00ТетовоПРШОВЦЕ: Нелина кафе и Бау ЕНН сепарација Реализација на нов НН приклучок.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ