недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-28 09:302024-03-28 12:00ВелесМесто викано Локва
  2024-03-28 08:502024-03-28 12:00ГевгелијаБОГДАНЦИ: индустриски објекти на излез од Богданци кон Дојран, индустриските корисници на потегот на поранешен Млаз во Богданци
  2024-03-28 09:302024-03-28 14:30Кавадарциулиците Гоце Делчев, Пионерска. Вишешница
  2024-03-28 07:452024-03-28 13:30КочаниВИНИЦА: с.Тасковци
  2024-03-28 12:002024-03-28 14:00Кратовос.Станча, с.Нерав, с.Герман, с.Пклиште
  2024-03-28 07:502024-03-28 14:00Кратоводел од с.Кркља, с.Жидилово и Гасификација во с.Жидилово.
  2024-03-28 09:152024-03-28 11:00Кратовос.Страцин, с.Пендаќ, дел од с.Ветуница и репетитори на Т-мобиле и А1 во Страцин.
  2024-03-28 08:452024-03-28 14:00КумановоФабрика ДрекслерМаер, Квалитет Пром во с.Речица, Рапид Билд во с.Речица, Бетоњера на влаз на с.Речица
  2024-03-28 08:452024-03-28 09:15Кумановос.Сопот, с.Горно Којнаре, Граничен Премин Табановце, Фотонапонска централа Солар Енерџи Компани, с.Табановце, нас.Долно Којнаре, Поранешни воени објекти во с,Четирце, Пекара Златен Клас, Земјоделско Школо Киро Бурназ, Каменолом во с.Сопот
  2024-03-28 09:002024-03-28 11:00Кумановос.Матејче, с.Виштица, с.Никуштак, Базна станица на А1 во с.Липково, с.Гошинце, с.Лукаре, с.Стрима, с.Р'нковце,с.Глажња, објекти на брана Липково и брана Глажња
  2024-03-28 09:002024-03-28 15:00ПрилепБензиска станица Елтерм Тополчани, Млин Тополчани, Алинци, Шелеверци, Мало Рувци
  2024-03-28 09:002024-03-28 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Никола Парапунов бр. 1 (Јужната кула кај стара телевизија) и бр. 11 (зградата спроти бурекџилница Сараево)
  2024-03-28 09:302024-03-28 14:30Стругаселото Долна Белица, бензиската Хани, млин Истрефи, рикавел, база Џевит и Феим.
  2024-03-28 11:002024-03-28 13:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од ул.Б.Кидриќ кај СИМПЛ
  2024-03-28 11:302024-03-28 13:30ШтипНЕМЕТАЛИ, БАЛТАЛИЈА, БИСТРЕН, ПВПП ХАЈ ЕНЕРЏИ, ЉУБОТЕН, ЧИФЛИК, ЛИПОВ ДОЛ РЕВИЗИЈА
  2024-03-28 06:002024-03-28 17:00ШтипСтанбени куќи на ул.Сремски Фронт, Станбени згради на ул.Џемал Бједиќ бр.15, 17 и 19, Ресторан за брза храна „Пеце“, Ресторан „PAPA'S Food“, Фризерски Салон „Тања Фриз“, Агенција за обезбедување на имот „ФАЛКОН“, Станбени згради на ул.Сремски Фронт бр.33,35,37 и 39, Основно Училиште „Димитар Влахов“

  НАЈНОВИ ВЕСТИ