сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-30 09:00:002021-03-30 15:00:00Битолас. Бистрица, Крстоар, Вили Алеко, Олевени, Вили Олевени, Барешани, Жабени, Канино, Породин, Живинарска Фарма Породин, Сињарска Фарма Породин, Говедарска Фарма Породин, Острец, Велушина, Лажец, Драгош, ХМС Лажец, Космофон Граничен Премин, Кишава, Граешница
  2021-03-30 08:00:002021-03-30 12:00:00Гевгелијадел од корисниците од с.Јосифово.
  2021-03-30 08:40:002021-03-30 14:00:00Делчевос.Будинарци, с.Митрашинци, С.Мачево.
  2021-03-30 09:00:002021-03-30 14:30:00Кавадарцис.Дабниште.
  2021-03-30 15:00:002021-03-30 19:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: централното градско подрачје и индустрискиот дел од градот како и с.Ижиште с.Пласница с.Преглово с.Сланско с.Дреново с.Манастирец с.Тополница ХПП Крапа с.Девич и с.Грешница.
  2021-03-30 10:00:002021-03-30 12:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул.Македонски Револуционери ( околу спортско игралиште), фирма Боки Транс ДООЕЛ на ул.Македонски Револуционери бр.65, населба Леговец, препумпна станица за вода на КЈП Никола Карев во с.Ратавица, с.Злетово (на влезот), БС Макпетрол.
  2021-03-30 09:00:002021-03-30 11:30:00Кочанис. Мојанци.
  2021-03-30 08:00:002021-03-30 10:00:00Кочаниул. Роза Петрова, ул. Бел Камен, ул. 4-та Македонска Бригада, ул. 1-ви Мај, ул. Ѓорче Петров, ул. Брегалничка, ул. Страшо Ербапче, ул.Димитар Лазаров, ул.Христијан Карпош, ул. Григор Прличев, ул. 8-ми Март, ул.Осоговска, ул. Димитар Влахов, ул. Марко Цепенков, ул. Скопска, ул. Пиринска, ул.Александар Македонски, ул.14-та Бригада, ул. Лазар Андонов, ул. Охридска, ул. Сремска.
  2021-03-30 08:30:002021-03-30 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Пашина Воденица.
  2021-03-30 10:00:002021-03-30 13:00:00ОхридОХРИД: дел од село Косел, делот на влез од селото од страна на фабриката Костал, дел од индустриските објекти околу фабрика Костал.
  2021-03-30 08:00:002021-03-30 09:00:00ОхридОХРИД: објект на Македонија Пат,поранешна Пекара Жито леб Ресен.
  2021-03-30 09:00:002021-03-30 15:30:00Скопје Аеродромс.Нова Брезница, делот под чешмата.
  2021-03-30 08:15:002021-03-30 10:15:00Скопје Васил ГлавиновМал ден од населба Јурумлери, улици 2 и 4, Дел од населба Скопско поле, улици: 201,202,203,206,208,200,207 и 38.
  2021-03-30 08:30:002021-03-30 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово кај џамијата.
  2021-03-30 09:30:272021-03-30 15:30:27СтругаДел од потрошувачите во с.Корошишта.
  2021-03-30 10:30:002021-03-30 14:40:00Стругас.Лабуништа и с.Бороец.
  2021-03-30 09:00:002021-03-30 13:00:00ТетовоСЛАТИНО: дел од с.Слатино, т.е објекти кои се наоѓаат кон с.Лешок.
  2021-03-30 10:00:002021-03-30 15:00:00Тетовос.Орашје.
  2021-03-30 12:00:002021-03-30 15:00:00Тетоводел од Порој, објектите близу Бетон Форм.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ