понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24.04.2024

    Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24.04.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-04-24 09:002024-04-24 14:00ВелесДел од корисниците на улица Андон Шурков, ф-ка Димко Митрев, Пелагонија, Младост, Димче Мирчев

    НАЈНОВИ ВЕСТИ