недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-26 09:30:002022-07-26 11:09:00ВелесСело Иванковци
  2022-07-26 06:15:002022-07-26 13:00:00Гостиварс.Балиндол ( од Мермери кон Стар Балиндол)
  2022-07-26 12:00:002022-07-26 15:00:00Гостивардел од ул.Илинденска- област кај млекара
  2022-07-26 09:00:002022-07-26 12:30:00Кичевоул. Трајан Дејаноски, Копачка, корисниците од населба Коњски ливади
  2022-07-26 08:00:002022-07-26 14:00:00Кратоводел од с. Мождивњак, место викано Антовци кон главен пат.
  2022-07-26 08:00:002022-07-26 10:30:00Кратоводел од с. Железница
  2022-07-26 10:00:002022-07-26 15:00:00Кумановос.Белановце
  2022-07-26 08:30:002022-07-26 14:00:00Кумановодел од корисниците од Кит Го пранешен ТУШ
  2022-07-26 08:30:002022-07-26 14:30:00ПрилепЕгејска, Кузман Јосифоски, Ладо Лапецот, Круме Јаскоски, Оцка Михајлоски
  2022-07-26 09:00:002022-07-26 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Пат за Китка.
  2022-07-26 08:30:002022-07-26 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње, м.в.Под Црквa
  2022-07-26 08:00:002022-07-26 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: бул. Христијан Тодоровски Карпош на раскрсница со ул. Ферид Бајрам - објекти околу поранешно Тедико
  2022-07-26 11:00:002022-07-26 14:00:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Кон Љуботенски Пат, улица 30
  2022-07-26 10:00:002022-07-26 15:00:00СтругаПетар Ѓончески Гиле, Олга Стојаноска, објектите кои се наоѓаат во близина на зграда Јелак, односно улица Петар Ѓончески Гиле, Олга Стојаноска
  2022-07-26 09:00:002022-07-26 15:00:00Тетовоулица 142, Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ