петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 25.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 25.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-25 09:302024-03-25 14:00ВелесЧука, Бојаџина, Штипски пат, Караслари, Ајдар, Мотел Македонија, Под Чука, манастир Св.Илија, Младост, Кланица Агрија, М6 Венуле Групација, Изгрев, Црквино
  2024-03-25 09:302024-03-25 14:30Кочаниул Павлина Велјанова, ул Скопска, Жито Маркети, Стоматолошка ординација, МАКПЕТРОЛ
  2024-03-25 08:002024-03-25 14:00Куманово Оли Оникс ул.Биљановска, објекти на градски гробишта и нас.Бабин Дол
  2024-03-25 09:102024-03-25 14:30Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: населба Радишани и с. Радишани
  2024-03-25 10:002024-03-25 14:00Струмицадел од с.Доброшинци кон Висока Маала

  НАЈНОВИ ВЕСТИ