понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23.04.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-23 10:002024-04-23 12:00ВелесДел од корисниците на улица Благој Ѓорев,ул. Партение Зогравски, ул.Првомајска, комплекс Вел Сити
  2024-04-23 12:002024-04-23 13:30ГевгелијаС.Дојран на улица 1ви Мај, Пролетерска, 4-ти Јули, Граничен премин и сите објекти околу Граничниот премин
  2024-04-23 10:302024-04-23 12:00Гевгелијасело Николиќ и попатните објекти до с.Николиќ како и дел од Нов Дојран околу Хотел Истатов и самиот Хотел
  2024-04-23 09:002024-04-23 10:30Гевгелијаград Валандово
  2024-04-23 09:002024-04-23 14:00Кумановос.Сопот
  2024-04-23 10:052024-04-23 10:35КумановоВОЈНИК: Млин Моша Мел
  2024-04-23 09:002024-04-23 14:30Кумановонас.Долно Којнаре
  2024-04-23 09:002024-04-23 15:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска
  2024-04-23 09:002024-04-23 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Иван Козаров, дел од ул.Тоне Томшиќ
  2024-04-23 09:002024-04-23 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Максим Горки, реон Дом на градежници
  2024-04-23 08:302024-04-23 14:30Скопје Васил ГлавиновКОЖЛЕ: тунел Катланово, с. Бадар, с. Кожле
  2024-04-23 11:002024-04-23 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Орце Николов згр.155, бр.156 и околните згради
  2024-04-23 09:002024-04-23 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Кондово
  2024-04-23 09:002024-04-23 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Вич згр.бр.26, бр.28, ул.Разловечко востание за трговски дуќани
  2024-04-23 09:002024-04-23 16:00СтругаДЕБАР: Без напојување ќе останат дел од потрошувачите од ул. 22-ри Декември и околината, (улицата кон стара Касарна)
  2024-04-23 10:002024-04-23 13:00Тетоводел од с.Вратница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ