понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 22.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 22.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-22 09:002024-04-22 12:00Битолаобјектите од ул.Митрополитска во СТАРА КАСАРНА, Битола
  2024-04-22 09:002024-04-22 15:00Кичеводел од ул.Караорман, дел од ул.Влашки Пат и дел од ул.Ужичка
  2024-04-22 09:302024-04-22 13:30КумановоДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ НА: ул.МОША ПИЈАДЕ И ул.ВЕРА КОТОРКА .
  2024-04-22 07:302024-04-22 15:30КумановоС.ПЧИЊА, С.ВАК'В, С.СТУДЕНА БАРА И С.ВИНЦЕ .
  2024-04-22 09:002024-04-22 12:00Скопје Аеродромс.Усје
  2024-04-22 09:002024-04-22 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Пандо Кљашев , Пржино кисела вода
  2024-04-22 09:002024-04-22 15:00Скопје Васил ГлавиновЦРЕШЕВО: ул1, односно патот од Смилковци кон Црешево.
  2024-04-22 10:302024-04-22 12:30Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.Шуто Оризари и ул.Македонско Косовска бригада
  2024-04-22 08:002024-04-22 10:00Скопје Ѓорче ПетровОРИЗАРИ: Корисниците на ул.Брсјачка буна, ул.Пелагонија
  2024-04-22 12:002024-04-22 13:30Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: с.Кучевиште, Побожје, Броден, Малино, Танушевци, Брест
  2024-04-22 09:002024-04-22 14:00Тетоводел од с.Фалише

  НАЈНОВИ ВЕСТИ