четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 24.03.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 24.03.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-03-24 09:002024-03-24 14:00Прилепул.Ѓуро Ѓаковиќ ( дел), ул.Рампо Левката ( дел ), ул.Мице Козар (дел ), ул.Кузман Јосифоски (дел), ул.Борка Влачарот (дел), Кафе La Piazza, Кафе Art, Дом на култура Марко Цепенков, Слаткарница Алфа, Кафе Дипломатик, Пицерија Академи, Комерцијална Банка АД Прилеп

    НАЈНОВИ ВЕСТИ