вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-22 06:00:002022-11-22 07:00:00БитолаБраќа Мингови, Булевар 1 ви Мај, Петар Петровиќ Његош, Панга Цеснова, Скопска, Титов Велес, Марјан Божиновски, Крали Марко, околината на Безистен
  2022-11-22 07:50:002022-11-22 14:30:00БитолаДолно Оризари, Трн, Карамани и ТС Гео Гас
  2022-11-22 09:45:002022-11-22 14:15:00БитолаБрезово, Радово, ТС Реш, Воденица, Суво Грло, Зашле, ТС згр, рудн. колонија, Космофон Зашле
  2022-11-22 12:00:002022-11-22 13:30:00Гевгелијасело Богородица и корисниците во близина граничниот премин Богородица
  2022-11-22 06:30:002022-11-22 06:45:00Гевгелијаобјектите кон граничниот премин Богородица, село Богородица, сите корисници од селата Кованец, Серменин, Коњско, Ума, См. Вода и Ски центар Кожуф, на влезот во село Мрзенци, околу раскрсницата со околните објекти и индустриските објекти
  2022-11-22 09:00:002022-11-22 15:00:00Гостиварул. Ново Маало, дел од ул. ЈНА, ул. Бошко Цветкоски
  2022-11-22 09:00:002022-11-22 14:00:00Делчевос. Град, с. Стамер
  2022-11-22 10:00:002022-11-22 12:00:00КавадарциФариш, Река Раец
  2022-11-22 13:00:002022-11-22 15:30:00Кавадарцидел од ул. Маршал Тито, Партизанска, ЈНА, Енгелсова, Пано Калајџиски, 4-ти Јули
  2022-11-22 08:00:272022-11-22 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА - нас. Мизовски Ливади, нас. Грамаѓе, дел од Конопница
  2022-11-22 09:30:002022-11-22 11:30:00КумановоБез напојување ќе останат корисниците од с. Мглинце
  2022-11-22 12:30:002022-11-22 14:30:00Кумановос.Младо Нагоричино
  2022-11-22 11:00:402022-11-22 13:00:40Скопје Аеродромдел од ул. Горноврановска
  2022-11-22 08:00:362022-11-22 14:45:36Скопје Аеродромул. Христо Татарчев 19, ул. Христо Татарчев 15
  2022-11-22 12:00:002022-11-22 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Иван Козаров бр. 56, 58, 60
  2022-11-22 08:30:002022-11-22 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Есенинова, помеѓу 3-та мак бригада и СЕАВУС
  2022-11-22 10:00:002022-11-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Ибе Паликуќа и ул. Манчу Матак.
  2022-11-22 09:00:002022-11-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на ул. Леринска
  2022-11-22 09:00:002022-11-22 15:00:00Струмицас. Раклиш, делот на влез од Ораовица
  2022-11-22 09:00:002022-11-22 15:00:00Тетовос. Раковец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ