недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-22 10:30:002022-03-22 12:00:00Гостивардел од с.Врановци
  2022-03-22 09:30:002022-03-22 13:30:00КавадарциГлишиќ, место викано Белград и Раштани
  2022-03-22 09:15:002022-03-22 12:15:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: с. Барово, с. Чифлик, с. Долно Соње, ТС Мобимак (Горно Соње), с. Говрлево, дел од с. Горно Соње, с. Св.Петка
  2022-03-22 08:30:002022-03-22 16:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Серава зграда бр.115, ул. Серава бр.143 (од бр. 143 до бр.89), Ул.Џон Кенеди зграда бр.5
  2022-03-22 10:00:002022-03-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Дамаска
  2022-03-22 09:00:002022-03-22 14:00:00СтругаВРАНИШТЕ: дел од с.Враништа (делот околу трафостаница Враништа Дрим)
  2022-03-22 09:00:002022-03-22 11:30:00СтрумицаЧетворка, Институт за памук, УГД, Индустриска зона Дабиле (од ТС Елпи), Петралинци, с. Старо Балдовци, с. Гечерлија, с. Чанаклија, Хамзали, Агролозар Хамзали, Далвина, с. Дрвош с. Сарај
  2022-03-22 09:00:002022-03-22 14:00:00Струмицаул. Елка Јанкова, дел од ул. Младинска (Раскрсница со Елка Јанкова, ул. Киро Абрашев
  2022-03-22 11:30:002022-03-22 14:00:25СтрумицаГрадско Балдовци, Сепарација КИПО, Индустриска зона Сачево, с. Муртино, с. Робово, Еднокуќево
  2022-03-22 09:00:002022-03-22 13:00:00СтрумицаНово Село Струмица околу ул.Маршал Тито бр. 99
  2022-03-22 09:25:002022-03-22 15:00:00Тетовос.Волковија, с.Стенче
  2022-03-22 10:00:002022-03-22 12:30:00Тетоводел од објекти кои се наоѓаат околу Шик Јелак на ул.Маршал Тито и 29 Ноември
  2022-03-22 10:00:002022-03-22 12:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Стара Млакара и Механичка
  2022-03-22 09:00:002022-03-22 11:30:00Штипвлез на зграда на ул.Вера Циривири бр.4
  2022-03-22 13:00:002022-03-22 15:00:00Штипдел од с.Лозово, нова населба позади винарска визба

  НАЈНОВИ ВЕСТИ