среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 14:00:00Битолас. Драгожани, с. Секирани, с. Габалавци, с. Лопатица, с. Облаково, с. Црнеец, с. Драгарино, с. Стрежево, с. Метимир, с. Гопеш, с. Древеник, Брана Стрежево, Манастир Црнеец, Репетитор Древеник.
  2021-09-21 10:00:002021-09-21 14:30:00Битолас. Долно Оризари, с. Карамани, с. Трн и ТС РЕК Пумпи Карамани и Геосонда.
  2021-09-21 09:15:002021-09-21 11:30:00Гостиварс.Добридол ( над центар)
  2021-09-21 08:50:002021-09-21 14:00:00Делчевос.Цера
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 17:00:00КочаниЗРНОВЦИ: м.в Туртел, објект на АРМ и објект на МРТ
  2021-09-21 08:00:332021-09-21 15:00:33Кочанис.Полаки
  2021-09-21 08:00:002021-09-21 14:00:00Кумановоул 3 МУБ, бр.5
  2021-09-21 09:20:002021-09-21 15:00:00Охридс.Јанковец, школо и пошта Јанковец, Монопол Јанковец, стовариште Тејн
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Јустинијан Први, КАМ Маркет, Дисконт ГИГО Трејд и околните објекти до автобуската станица во близина
  2021-09-21 08:00:002021-09-21 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Ѓорѓи Сугаре 16, ул. Михаил Чеков 9, ул. Михаил Чеков 4
  2021-09-21 10:00:002021-09-21 14:30:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од с. Горно Соње напојуван од ТС Соње Коштан 8
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Самоилова 94, Фонд.центар за исламска цивилизација
  2021-09-21 12:00:002021-09-21 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Евлија Челебрија 1, Детски театар Центар
  2021-09-21 09:45:002021-09-21 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Козле околу броевите 107 до број 122, ул.Козле под улица 2 и околните улици
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Леринска, објектите со број 62А, 62Б, 64А, 64Б, 66А и 66Б
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 15:00:00Стругадел од населба Езерски Лозја , Подгорка, Јахија Ќемал, Бензиска Сотир, Маторник, Љуфи, Колектор Сатеска и Камп АС.
  2021-09-21 09:30:002021-09-21 12:30:00Стругас.Џепиште, Отишани, Праленик и граничен премин Џепиште
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 12:00:00Тетоводел од градот Тетово, зградата од Социјално на ул.Маршал Тито, осигурување Триглав, продажните салони на Т Хоме и А1, тобако Садики
  2021-09-21 09:30:002021-09-21 14:30:00Тетоводел од с.Пршовце од Џамијата кон с.Отушиште
  2021-09-21 09:00:002021-09-21 11:00:00Тетоводел од градот Тетово, објекти кои се на ул.Фуштанска од Касарната во Тетово кон складиштето на МакПетрол
  2021-09-21 09:30:002021-09-21 13:30:00ШтипДЕЛ ОД ВИКЕНД НАСЕЛБА СУИТЛАК, ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ТРАФОСТАНИЦАТА НАГОРЕ
  2021-09-21 07:30:002021-09-21 10:30:00Штипдел од нас.8ми Ноември: ОУ Тошо Арсов и околината, зградите на Булевар ЈНА од бр.11 - 15, од бр.28 - 36 и околните продавници и магацин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја