недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-20 09:00:002022-12-20 15:00:00Битолаул.Панде Кајзеро, дел од ул.Широка со околните стопански и нестопански објекти.
  2022-12-20 08:30:002022-12-20 16:00:00Битолаул. 5-та и ул. Караорман
  2022-12-20 09:00:002022-12-20 15:00:00Гостиваркраткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-20 09:00:002022-12-20 15:00:00Гостиварул.И.А.Смок, дел од ул.Балиндолска
  2022-12-20 09:00:002022-12-20 12:00:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: Корисници приклучени на ТС Попова Кула
  2022-12-20 10:00:002022-12-20 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Џумајска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ