четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-19 08:45:002022-07-19 15:00:00БитолаСуво Грло, Радово, Брезово, Зашле и Зашле и Космофон.
  2022-07-19 08:00:002022-07-19 12:00:00Битоластамбените објекти на ул. Климент Охридски, ул. Стево Патакот и дел на ул. Стив Наумов.
  2022-07-19 09:00:002022-07-19 15:00:00Гостивардел од с. Дебреше.
  2022-07-19 08:30:002022-07-19 14:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО - Буковиќ, репетитори на МРТВ, полиција, Телеком, А1
  2022-07-19 09:30:002022-07-19 12:30:00Кичевоновите згради кај Касарна
  2022-07-19 10:00:002022-07-19 12:00:00КумановоКлечовце
  2022-07-19 09:00:002022-07-19 12:00:00Прилепс. Славеј, с. Големо Коњари, с. Врбјани, Везе Шари, Пречистителна станица Кривогаштани
  2022-07-19 09:00:002022-07-19 14:00:00Скопје АеродромПалиград, Црвена Вода, Алдинци, дом Китка, Дом Караџица, Принцес, Мала Река
  2022-07-19 08:00:002022-07-19 15:30:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО, цело с. Градманци
  2022-07-19 12:30:002022-07-19 14:30:00Струмицадел од с. Ново Село. Можни се кратки прекини во 12:30 и во 14:30 часот во поголем дел од с. Ново Село, с. Стиник и с. Барбарево
  2022-07-19 10:00:002022-07-19 12:00:00Струмицацентар на с. Ново Село (пазар), ЈЗУ здравен дом, АД Прогрес, ЈПКД Комуна, МВР Подрачна единица Ново Село, кратки прекини во поголем дел од с. Ново Село, с. Стиник и с. Барбарево и околината
  2022-07-19 09:00:002022-07-19 14:00:00Тетовос.Челопек
  2022-07-19 09:30:002022-07-19 14:30:00Тетовоул. Страшо Пинџур
  2022-07-19 08:00:002022-07-19 10:00:00Штипсите објекти во с. Таринци, Карбинци, Радање, Козјак, Црвулево, Плачковички села, Калаузлија и околината

  НАЈНОВИ ВЕСТИ