петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-07 07:452024-05-07 13:30КочаниПРОБИШТИП - Барбаревско маало околу мостот, Плешански пат, Ливашница, с.Кундино, с.Грзилевци, с.Марчино
  2024-05-07 10:002024-05-07 12:00Стругас.Долгаш
  2024-05-07 10:002024-05-07 13:00ШтипУЛ.ВОДЕНСКА И СКОПСКА ДЕЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ