петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-29 08:302024-03-29 15:00БитолаСелата: Граиште, Бараково , Единаковци , Вардино, Света, Млин
  2024-03-29 09:002024-03-29 13:00Битолаул.Индустриска со трафостаниците: Каза Дизајн, Новачки пат, Прехрана, Јавор Информатика, Карши Јавор, Манди, Обнова, Водовод
  2024-03-29 08:452024-03-29 13:00ГевгелијаВАЛАНДОВО: 1-ви МАЈ, поголемиот дел од корисниците од Валандово (освен долна маала и дел од корисниците од источниот дел на Валандово ), Пекара Биоприн
  2024-03-29 09:002024-03-29 13:00Гостивардел од ул.Сретко Крстески, дел од ул.Јастре Здравкоски
  2024-03-29 09:002024-03-29 13:00Делчевос.Град
  2024-03-29 10:002024-03-29 15:00КавадарциТРСТЕНИК: населените места Шивец, Трстеник, Мрзен, Камен Дол, Дреново Дебриште
  2024-03-29 09:002024-03-29 14:00КавадарциНЕГОТИНО: с. Тремник
  2024-03-29 10:102024-03-29 12:10Кратоводел од с.Узем
  2024-03-29 07:502024-03-29 15:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Домач
  2024-03-29 08:002024-03-29 08:30Кратовос.Варовиште, с.Кошари, с.Кркља, с.Узем, с.Костур и Граничниот премин Деве Баир.
  2024-03-29 09:002024-03-29 11:00КумановоПумпна станица за вода во нас. Бедиње, Станица за технички преглед Југофер во нас. Бедиње
  2024-03-29 09:002024-03-29 12:00Кумановоул.Драган Стопаревиќ (Дел од кај 3та МУБ)
  2024-03-29 11:002024-03-29 13:00КумановоПилана во нас.Ново Куманово
  2024-03-29 12:302024-03-29 14:30Охриддел од ул. Гоце Делчев нас. Даљан, дел од ул. Сатеска, дел од ул.Васил Стефоски, дел од ул. Трајче Трајчески, дел од ул. Мико Гилик
  2024-03-29 10:202024-03-29 12:30Охриддел од ул. Ариф Мустафа, дел од бул. Туристичка на излез кон Струга, дел од ул. Никола Петров Русински, дел од ул. Бистрица, дел од ул. Х Мустафа
  2024-03-29 09:002024-03-29 13:00Прилепс.Витолиште, с.Манастри, фирма Сирма, Арини Фешн, с.Будимирци, с.Крушевица, с.Чаниште, с.Кокре, с.Зовиќ, с.Старавина, с.Градешница
  2024-03-29 09:002024-03-29 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.Мексичка, ул.Хаванска, и дел од корисниците на ул.Варшавска
  2024-03-29 09:002024-03-29 13:00Стругам.в. Елен Камен, село Радожда и караула Треска
  2024-03-29 09:302024-03-29 15:00Стругаобјектите кои се наоѓаат во реонот по ул. Караорман кон кружен тек кај Полиција Струга
  2024-03-29 09:002024-03-29 14:00ТетовоЖЕЛИНО: дел од с.Желино објекти што се наоѓаат на излез од селото кон с.Групчин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ