петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 31.03.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 31.03.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-03-31 09:002024-03-31 15:00ПрилепЕуротерм, Печатница К-98, Амбос, Агро Мех, Дрвопласт

    НАЈНОВИ ВЕСТИ