сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-18 09:002023-04-18 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од објектите позади Кодинг и Горска на улица Шар Планина, во нас.Даме Груев
  2023-04-18 09:002023-04-18 15:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Мечкин камен
  2023-04-18 10:002023-04-18 13:00СтругаСТРУГА: дел од жителите на градот Струга кои живеат во централното градско подрачје околу кејот на реката Црн Дрим (ул.Ѓорѓи Петрески, 27-ми март, Боро Калајџи, Крсте Јон ), НУ музеј „д-р Никола Незлобински“ и просториите на Водовод Струга
  2023-04-18 09:002023-04-18 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.С.Пинџур кај плоштадот и зградите над стара самопослуга
  2023-04-18 10:002023-04-18 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат околу старите магацини на Деликатес(Алуш, Металекс, Технички)
  2023-04-18 08:002023-04-18 10:30ШтипБАЛКАН ЕКСПРЕС,ЕЗИМИТ,БАЛЕКС МОНТАЖА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ