недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 04.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 04.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-04 09:002024-04-04 16:00БитолаДел од ул,Даме Груев кај населба Мал Парис, Дел од Бул.1-ви Мај кај сточен пазар
  2024-04-04 08:452024-04-04 15:00Битолад. Српци, Беранци и репетитор А1-Беранци
  2024-04-04 09:002024-04-04 12:00ВелесДел од корисниците на ул.Крушевска, ул.Крали Марко, ул. Браќа Миладинови, ул.Браќа Поп-Јорданови, ул.Пирин Планина, ул.Петар Дељан
  2024-04-04 09:002024-04-04 13:00Гевгелијапотрошувачите во Валандово околу Гимназијата
  2024-04-04 08:502024-04-04 09:50Гостиварс.Неготино, с.Градец. с.Сенокос, с.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница, с.Горјане
  2024-04-04 11:002024-04-04 14:00КавадарциНЕГОТИНО, населените места Тимјаник, Горни Дисан, Долни Дисан, Вешје, Барово
  2024-04-04 09:002024-04-04 12:30Кичеводел од ул.Гоце Делчев
  2024-04-04 09:302024-04-04 14:00Кочаникратки прекини на цела територија на општина Чешиново-Облешево
  2024-04-04 08:302024-04-04 14:00Кумановос.Отља
  2024-04-04 08:002024-04-04 15:00Скопје Аеродромул. Благоја Мучето, ул.Ернест Телман, ул.Гаврил Константиновиќ
  2024-04-04 09:002024-04-04 14:00Скопје Аеродромул.Христо Татарчев подуличка 22
  2024-04-04 09:002024-04-04 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци
  2024-04-04 11:302024-04-04 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Дрезденска, Катастар, Градежен институт на Македонија, Јеховини сведоци.
  2024-04-04 10:002024-04-04 14:30Струмицакорисниците во с.Калаузлија
  2024-04-04 09:002024-04-04 14:00ТетовоФАЛИШ
  2024-04-04 10:002024-04-04 12:30Тетовообјект на Абдула кај Железничка станица во Тетово
  2024-04-04 09:002024-04-04 13:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во околината на стариот АМАМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ