петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 08.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 08.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-08 08:002024-04-08 13:00Гостиварнас.Млаки
  2024-04-08 09:002024-04-08 15:00Гостиварул.Илија Антески Смок, дел од ул.Балиндолска
  2024-04-08 09:002024-04-08 13:00КратовоВрбица, Горно Кратово, Мушково, Куново, Нежилово, Каврак, Којково, Емирица, Кнежево и Објектите на ХС Брана Злетовица.
  2024-04-08 08:302024-04-08 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: УЛ.АНТОНИЕ ГРУБИШИЌ, КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ, НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ, МИРОСЛАВ КРЛЕЖА
  2024-04-08 09:002024-04-08 14:00ТетовоДОБАРЦЕ, ЧИФЛИК, ЛАРЦЕ
  2024-04-08 09:002024-04-08 13:00ТетовоТЕАРЦЕ: с.Брезно

  НАЈНОВИ ВЕСТИ