петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 18.05.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 18.05.2024

    КЕЦПочетокКрајАдреса
    Скопје Васил Главинов18-05-2024 9:0018-05-2024 13:00ИНЏИКОВО дел од потрошувачите на ул.Маџари во населба Инџиково.

    НАЈНОВИ ВЕСТИ