петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 05.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 05.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-05 08:502024-04-05 14:00ВелесРаштани, Клуковец, Нови Гробишта, Рајко Жинзифов, Карабуниште, Слп, Лавчани, Белештевица, ТС Космофон, Бузалково, Сливник, Рлевци, Бреза
  2024-04-05 11:002024-04-05 13:00Гостиварул.Железничка, ул.Питарница, мал дел од ул.Боге Вељаноски
  2024-04-05 13:002024-04-05 15:00Гостиварул.Боге Вељаноски
  2024-04-05 09:002024-04-05 11:00Гостивардел од ул.Илинденска на излез од Гостивар (индустриска зона околу ресторан Сајгија)
  2024-04-05 10:002024-04-05 15:00Кавадарцимесноста Михајлово
  2024-04-05 09:152024-04-05 16:45Кочанис. РАЈЧАНИ, с. НИВИЧАНИ, с. ПАНТЕЛЕЈ
  2024-04-05 08:002024-04-05 12:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА - Населба Домачки Дол
  2024-04-05 08:302024-04-05 10:00Скопје АеродромЈЗУ Здравствен дом на Скопје ЦО Скопје, Поликлиника Млин Балкан - Идадија (ул.Митрополит Теодосиј Гологанов)
  2024-04-05 10:002024-04-05 15:00Стругадел од корисниците на ул.Македонска, ул. Цветан Димов и ул. Маршал Тито
  2024-04-05 09:002024-04-05 10:30Струмицаул.Тоше Проески - дел од комплекс згради
  2024-04-05 09:302024-04-05 10:30Струмицас.Сушево, пумпна станица, базна Станица Сител, с.Радичево, Радичево пумпна станица, Иљо Радичево, с.Дукатино, с.Ново Владевци, с.Старо Владевци, Бензинска пумпа Владевци, Риле Пром, Агрохемија
  2024-04-05 09:302024-04-05 14:00ШтипУЛ.СЕРСКА,ЗРНОВО,8-МИ АПРИЛ,ПОЖАРСКА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛ ОД НН МРЕЖАТА НА УЛ.СЕРСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ