петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 16.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 16.05.2024

  Струга

  Почеток: 16-05-2024 10:00:00

  Крај: 16-05-2024 15:00:00

  с. Новак

   

  Охрид

  Почеток: 16-05-2024 10:00:00

  Крај: 16-05-2024 12:00:00

  с.Волино, Општина Дебрца

   

  Кочани

  Почеток: 16-05-2024 08:30:00

  Крај: 16-05-2024 12:00:00

  Дел с.Прибачево,

   

  Кратово

  Почеток: 16-05-2024 07:15:00

  Крај: 16-05-2024 12:00:00

  Б’С, м.в Калин Камен

   

  Гевгелија

  Почеток: 16-05-2024 09:45:00

  Крај: 16-05-2024 13:00:00

  селата Удово (долно) и Горна Мала – Јосифово

   

  Скопје Ѓорче Петров

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 15:00:00

  Дел од корисниците во с.Горно Нерези

   

  Велес

  Почеток: 16-05-2024 11:10:00

  Крај: 16-05-2024 13:00:00

  ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, СТРАШО ПИНЏУР НИКОЛА ОРОВЧАНЕЦ ДЕЛ ДО РАМПАТА

   

  Велес

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 11:00:00

  БОРИС ТРАЈКОВСКИ, СВР ВЕЛЕС, МЕТОДИЈА АНДОНОВ ЧЕНТО, КРСТЕ МИСИРКОВ, ПАНКО БРАШНАР

   

  Тетово

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 14:00:00

  ИНДУСТРИСКА ЗОНА ТИРЗ

   

  Тетово

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 13:00:00

  с.Пирок – центар

   

  Гостивар

  Почеток: 16-05-2024 09:30:00

  Крај: 16-05-2024 12:00:00

  дел од ул.18ти Ноември, дел од ул.Лазар Лазарески.

   

  Скопје Ѓорче Петров

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 14:00:00

  Дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае

   

  Гостивар

  Почеток: 16-05-2024 10:00:00

  Крај: 16-05-2024 11:00:00

  РАВЕН

   

  Кичево

  Почеток: 16-05-2024 09:00:00

  Крај: 16-05-2024 16:00:00

  МАКЕДОНСКИ БРОД – с.Горно Ботушје и с.Долно Ботушје

   

  Штип

  Почеток: 16-05-2024 11:30:00

  Крај: 16-05-2024 14:00:00

  ДЕЛОТ ОКОЛУ БАЊА КЕЖОВИЦА, ГРАДСКИ ГРОБИШТА

   

  Гостивар

  Почеток: 16-05-2024 09:05:00

  Крај: 16-05-2024 15:00:00

  Чајле, Балин дол

   

  Штип

  Почеток: 16-05-2024 08:00:00

  Крај: 16-05-2024 11:00:00

  ДЕЛ ОД НАС. ПРЕБЕК, ПРЕМА ХОТЕЛ ИЗГРЕВ

   

  Прилеп

  Почеток: 16-05-2024 00:00:00

  Крај: 16-05-2024 14:00:00

  с.Чепигово,с.Тројкрсти, Метролошка станица, Тополчани,с.Загорани,с.Веселчани,

   

  НАЈНОВИ ВЕСТИ