петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 17.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 17.05.2024

  КЕЦПочетокКрајАдреса
  Гостивар 17-05-2024 10:00:00 17-05-2024 11:00:00РАВЕН - област горно маало.
  Гостивар 17-05-2024 11:00:00 17-05-2024 14:00:00дел од ул.Балиндолска, дел од улица од кеј Вардар
  Гостивар 17-05-2024 08:45:00 17-05-2024 10:30:00ДЕБРЕШЕ - дел
  Кочани 17-05-2024 06:00:00 17-05-2024 14:00:00ВИНИЦА - фирма Винербергер на ул.Пролетерска, фирма Макпрогрес на ул.Пролетерска
  Кочани 17-05-2024 07:45:00 17-05-2024 15:00:00Викендиците на патот за Брана Градче
  Охрид 17-05-2024 10:00:00 17-05-2024 12:00:00дел од корисниците на ул.28-ми Април (корисници кои се напојуваат од столбната ТС 28ми Април)
  Прилеп 17-05-2024 09:00:00 17-05-2024 14:00:00Борино, Белушино, Селце (Крушевско)
  Скопје Аеродром 17-05-2024 09:00:00 17-05-2024 13:00:00дел од ул.Востаничка, од раскрсница со ул.Партение Зографски до раскрсница со ул.Црниче
  Скопје Васил Главинов 17-05-2024 08:30:00 17-05-2024 09:30:00Ул.34 Илинден (Објектите во близина на Сатра
  Тетово 17-05-2024 09:00:00 17-05-2024 14:00:00Објект на ХЕС - Болница во Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ