петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 13.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 13.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-13 08:552024-05-13 11:30КавадарциНЕГОТИНО - улиците Вида Џекова, Климентова, Ленинова, Петар Михајловски Демирски
  2024-05-13 12:002024-05-13 15:00КавадарциНЕГОТИНО - улиците Ацо Аџи Илов, Фемо Кулаков, Христо Ботев, Петар Михајловски Демирски
  2024-05-13 08:302024-05-13 15:00Скопје АеродромДел од Долно Лисиче, од чаталот кон Драчево, ул.10
  2024-05-13 08:302024-05-13 11:00ШтипДЕЛ ОД НАСЕЛБА БАЛКАНСКА,ДЕЛОТ НА ВЛЕЗОТ ВО НАСЕЛБАТА КОН РЕКАТА БРЕГАЛНИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ