понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 17 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 17 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-17 08:00:002021-08-17 13:00:00ГевгелијаБогданци : Деловниот простор на Рапид гас кој е приклучен од ТС Елка, Магнум, Десива, Макпетрол Богданци, Рибен ресторан Елита,Балкан Експрес и ТС Брана Паљурци
  2021-08-17 09:30:002021-08-17 12:00:00Гостиварс.Равен (на влез од селото)
  2021-08-17 09:30:002021-08-17 14:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Инче
  2021-08-17 10:00:002021-08-17 15:00:00Охриддел од с.Оровник
  2021-08-17 08:00:002021-08-17 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Марко Орешковиќ
  2021-08-17 09:00:002021-08-17 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Морани (сред село)
  2021-08-17 09:00:002021-08-17 14:00:00Скопје АеродромДел од с.Цветово, делот над џамијата
  2021-08-17 09:30:002021-08-17 12:30:00Скопје Ѓорче Петровул.Бертранд Расел
  2021-08-17 11:00:002021-08-17 15:00:00Тетовоул.Ѓ.Стојчески карши МВР, дел од Ѓ.Петров кај МВР, ул.Штипска, ул.К.Р.Дрнц кај муслиманските гробишта, ул.101, ул.146,ул, Љуботенска, болница Шендети, Млин Жито Полог, ул.Радован Цониќ, ул.Питу Гули, Цветан Димов, МХЦ, ул.Струшка кај Стара Бања, ул.Борче Кочоски, ул.М.Бафтијари-Горна чаршија, ул.Б.Миладинови над МВР, ул.Мурат Бафтијари од Балезова чешма кон К.Р.Дрнц, ул.Г.Делчев-Колтук, ул.Вукашин Симоски и објекти околу црква Св.Никола, ул.Призренска, ул.Александар Јованоски Журчин, ул.116, ул.Ѓорче Петров кај муслиманските гробишта, ул.183,184 и 185 и делот кон резервоарите за вода, зградите на ул.Гостиварска и ул.Штипска, ул.И.Л.Р кај Катастар, ул.Караорман, ул.Ѓоце Стојчески ,дел од ул.Илинденска кај Стара Бања
  2021-08-17 08:00:002021-08-17 10:30:00Тетовоул.151,152,153,154 населба Дреновец, дел од ул.В.С.Бато кај Комерцијална Банка, ул.121,120 и дел од Маршал Тито кај пазарот, ул.Прохор Пчински, дел од ул.Г.Делчев, улЉубљанска, Нишка, Партизанска, ул.Пролетерска, ул.Вера Цири вири, дел од ул.И.Л.Р кај Пазарче, дел од ул.Маршал Тито карши Веро, Детска Градинка Поток, ул.Кумановска, Кичевска, Дебарска, Јадранска, Македонски Пошти и Телеком во центар, ул.Предраг Јанчески

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја