четврток, февруари 22, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 11 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-14 07:152023-11-14 10:00БитолаБезистен, дел од ул.Столарска, и корисниците во Старата Чаршија околу Безистенот
  2023-11-14 08:152023-11-14 15:30Гостиварс.Форино (од влезот до центарот)
  2023-11-14 08:452023-11-14 15:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-11-14 09:002023-11-14 11:00Кавадарцис. Бистренци
  2023-11-14 08:502023-11-14 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Долно и Горно Крушје, Лазе Дамјаноски Стојанова Населба и с.Слатина
  2023-11-14 06:002023-11-14 13:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Бавчалак
  2023-11-14 07:002023-11-14 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: ул.8ми Октомври
  2023-11-14 09:002023-11-14 15:00Скопје АеродромАЛДИНЦИ: с.Мала Река, викенд населба Мала Река
  2023-11-14 10:002023-11-14 14:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Ул. Скоевска бр. 129 бр.131 бр.133
  2023-11-14 08:002023-11-14 15:00Скопје Васил ГлавиновИДРИЗОВО: Ул .8 Идризово-Дрма

  НАЈНОВИ ВЕСТИ