сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-14 08:452023-03-14 14:30БитолаТС: ХМС Буково, с. Буково, Вили Буково, фабрика Буково, г. Орехово и Буковски Манастир
  2023-03-14 09:002023-03-14 11:00Битолас. Дедебалци
  2023-03-14 12:002023-03-14 14:00Битолас. Алинци
  2023-03-14 09:002023-03-14 15:00Гевгелијас.Стојаково од Фудбалско игралиште до Сервис Ента и од Бивша продавница Деликатес до Центарот на с.Стојаково
  2023-03-14 09:002023-03-14 14:00Делчевоул. Плачковица, Острец, Илинденска, Генерал темпо, дел од ул Ванчо Прќе дел од ул 8-ми Септември, населба Таушанско Маало и населба Стрелиште, спортско рекреативен Центар Голак
  2023-03-14 09:102023-03-14 15:00КавадарциДрен, Чифлиг, Дошница, Дралевица
  2023-03-14 09:002023-03-14 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на ул.Струшка
  2023-03-14 09:302023-03-14 15:30Стругакорисниците кои се наоѓаат во Мини Сервисна Зона Струга, и тоа објектите опфатени со Комплекс Набизи Струга (Струга-пат за Ќафасан) како и објектот на Мало Ндерим
  2023-03-14 09:002023-03-14 11:00Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат во т.н македонско маало

  НАЈНОВИ ВЕСТИ