среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-13 10:002023-06-13 12:00Гостиварс.Маврово, с.Ниќифорово, с.Леуново, Маврови Анови.
  2023-06-13 08:302023-06-13 15:00Гостивардел од с.Неготино-област на центар
  2023-06-13 11:302023-06-13 13:00ДелчевоБасарица, Косово Дабје, завод за дијализа Диамед
  2023-06-13 09:552023-06-13 11:30ДелчевоДрамче, Бигла, Полето, Турија, Селник, Вратиславци, Црквенец, Очипала, Илиово
  2023-06-13 09:152023-06-13 11:30КавадарциНЕГОТИНО: дел од ул Индустриска и дел од Куријски пат
  2023-06-13 09:302023-06-13 10:30КавадарциПепелиште, Криволак и околината
  2023-06-13 12:302023-06-13 14:30КавадарциНЕГОТИНО: дел од улиците Индустриска и Манчо Малиминов
  2023-06-13 12:302023-06-13 13:30КавадарциРАЕЦ: селата Ќесендре, Раец, Фариш и реонот Дреновска Клисура
  2023-06-13 09:102023-06-13 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Тополница, Томино Село, Сушица, Манастирец Осмолетка
  2023-06-13 09:302023-06-13 13:00КочаниВИНИЦА: конфекција БТБ-Македонија
  2023-06-13 08:002023-06-13 15:00КратовоЌурчина мала во село Ранковце.
  2023-06-13 09:002023-06-13 14:00Кумановос.Шупли Камен
  2023-06-13 08:152023-06-13 14:30КумановоК'ШАЊЕ: без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Косматац, Мургаш, Кутлибрг, Пезово, Кшање, Кокошиње, Затвор Кшање
  2023-06-13 10:002023-06-13 14:00ПрилепМан. Св.Илија-Витолиште, Сирма, Ман.Св.Пантелејмон, с. Полчиште, с. Бешиште, с. Витолиште, Ман.Св.Илија-Градешнивца, с. Градешница, с.Старавина, с.Будимирци, с.Зовиќ и АРМ Старавина
  2023-06-13 09:002023-06-13 14:00Скопје Аеродромс.Морани, делот околу училиштето
  2023-06-13 07:302023-06-13 16:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: ул.Методија Андонов-Ченто, објектите Автоцентар, Престиж Делукс, МЗТ Агрома, Центар за регистрација на возила, индустриските објекти околу Агросервис
  2023-06-13 09:002023-06-13 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.Козле бр.1,5,7 и 8,општина Карпош
  2023-06-13 08:302023-06-13 15:00ШтипКАДРИФАКОВО: С,КАДРИФАКОВО, НИКО 2002, МИН ИВАНА, СЛОГА КАДРИФАКОВО, ДЕЛИСИНЦИ, БОГОСЛОВЕЦ, ФАБИЈАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ