вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-12 08:00:002022-07-12 11:00:00Битоластопански објекти - пат за с. Дихово до бензинска пумпа Макпетрол, работилница Макмермер, дел од ул. Довлеџик, детска градинка Довлеџик и пекара Александар
  2022-07-12 07:30:002022-07-12 11:30:00ВелесСПВ ЛИСИЧЕ канцеларии, Железница канцеларија инфраструктура, ЈКП ДЕРВЕН управна зграда комунално претпријатие, Вардарска од базен до магацин малина
  2022-07-12 09:00:002022-07-12 15:00:00Гостиварс.Кичиница
  2022-07-12 06:00:002022-07-12 13:00:00Гостиварс.Церово и с.Сретково
  2022-07-12 09:00:002022-07-12 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Ковач, с. Бенче, електрани ХПП Ковач 1 2 и 3, село Самоков, село Ковач
  2022-07-12 10:00:002022-07-12 12:00:00КумановоТабановце место викано Сланиште
  2022-07-12 10:30:002022-07-12 12:30:00ПрилепМермер Империјал, Зоки Лим, Паша лим, поранешна фабрика Партизанка на ул.А.Македноски
  2022-07-12 08:30:002022-07-12 10:30:00ПрилепФабрика Црн Бор, Комфи Ангел, Сигурно Стакло, Васидора, Подружница од Македонски Шуми на ул.А.Македонски
  2022-07-12 08:00:002022-07-12 12:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: Ул.2, позади Кувајт Петрол
  2022-07-12 08:30:002022-07-12 12:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: Дел од ул.Гаврил Константиновиќ, во потегот од пералните до ресторан Рагуза
  2022-07-12 08:35:002022-07-12 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Јахја Кемал, Факултет за туризам и бизнис логистика УГД, Електро машински училишен центар, Гостилница Полигон, Електро Микица и сите продавници во негова близина, АСУЦ, Студентски дом Томе Стефановски
  2022-07-12 09:00:002022-07-12 15:00:00Струмицапоголем дел од с.Банско, дел од с.Банско во оптег од продавница на раскрсница пред школо, до крај на село после чешма кон с.Свидовица
  2022-07-12 09:00:002022-07-12 15:30:00СтрумицаРАКИТЕЦ: Лакавица ПО Конче ЈП за комунални дејности с.Горни Липовиќ, с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горни Липовиќ, базна станица Пожар, ЕВН Базна станица - Пожар, Управа за хидрометеоролошки работи - Конче, Здравен дом ПО Радовиш с.Ракитец, Базна станица на МВР - м.в.Пожар, - Оддел за телекомуникации с.Долни Липовиќ
  2022-07-12 09:20:002022-07-12 15:00:00ТетовоФАЛИШ: корисници на влез во село и околу школо
  2022-07-12 08:30:002022-07-12 14:00:00Штипул. Радански Пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ