понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 10 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 10 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-10 09:30:002020-11-10 12:30:00КочаниПРОБИШТИП: ул. 11 ти Октомври, ул. Јоаким Крчовски, ул. 8 ми Септември.
  2020-11-10 08:00:002020-11-10 14:30:00КумановоКУМАНОВО: дел од ул.Ѓорче Петров позади Екстра Меин.
  2020-11-10 08:30:002020-11-10 14:30:00Кумановос.М'гленце
  2020-11-10 11:00:002020-11-10 12:00:00КумановоКУМАНОВО: дел од ул.Ѓорче Петров, Бранко Радичевиќ, ( ,и фирма Екстра Меин )
  2020-11-10 10:00:002020-11-10 11:00:00ОхридОХРИД: дел од ул. Крали Марко.
  2020-11-10 09:00:002020-11-10 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Орце Николов бр.81, 83, 85 и 87.
  2020-11-10 08:30:002020-11-10 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Глумово.
  2020-11-10 09:00:002020-11-10 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горно Липовиќ и мв.Пожар.
  2020-11-10 09:30:002020-11-10 15:00:00ТетовоТЕТОВО: с.Луковица.
  2020-11-10 09:30:002020-11-10 15:00:00ТетовоТЕТОВО: ул.Борче Кочовски.
  2020-11-10 09:30:002020-11-10 14:30:00ШтипКАРБИНЦИ: дел од с.Карбинци, делот кај старата продавница.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја