среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-09 11:00:002021-11-09 14:00:00ГевгелијаКованец, Серменин, Конско, Ума,Смрдлива вода и Ски Центар
  2021-11-09 10:00:002021-11-09 14:00:00Гостиварс.Сенокос ( кај школото), с.Неготино, с.Градец, с.Сенокос - краткотрајно
  2021-11-09 09:00:002021-11-09 11:00:00Гостиварс.Сенокос ( делот покрај школото)
  2021-11-09 10:00:002021-11-09 14:00:00ДелчевоДЕЛЧЕВО: дел од ул-те Партизанска, Пролетерска, Првомајска, Ѓорче Петров, Даме Груев, Никола Карев и Вера Јоциќ, населба Пролет
  2021-11-09 09:00:002021-11-09 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Дреново
  2021-11-09 09:10:002021-11-09 14:10:00ОхридРЕСЕН: Пумпи Претор, Манастир Сливница, Пумпи Сливница, Штрбово, Егејци Населба, ТС И. Крстиновски, с.Брајчино, МХЕ Брајчино 1, МХЕ Брајчино 2, Соларана централа Преспа Енерџи, с.Наколец, с.Долно Дупени, Пумпи Д.Дупени, Г.П.Маркова Нога, Погон Љубојно, Пошта Љубојно, с.Љубојно
  2021-11-09 08:30:002021-11-09 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.1520 во нас. Пинтија, фирми Национал Комерц, Апи Центар , Инфо Медиа системи и други
  2021-11-09 08:00:002021-11-09 15:33:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Корисниците кои се напојуваат од ТС Викендици Ракотинци, дел од ул.Ракотинци
  2021-11-09 08:45:002021-11-09 10:00:00Скопје Васил ГлавиновКОЊАРИ: Горно, Средно и Долно Коњари, Сушица , Живиње, Дивље, Чифлик
  2021-11-09 08:00:002021-11-09 14:00:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО: ул.3, ул.11 с.Кадино, ул.Новопланирана 1 с.Кадино
  2021-11-09 10:00:002021-11-09 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти на КЕЈ на „Вардар“ ( карши Асвалтна база „Гранит“ нас. Карпош 4, на Бул.Илинден), Асвалтна база „Гранит“ ( во нас. Карпош 4, на Бул.Илинден), ЈКП Водовод ( во нас. Карпош 4, на Бул.Илинден)
  2021-11-09 08:00:002021-11-09 14:00:00СтругаНаселба УЕ 7, ул. Мислешевски пат
  2021-11-09 09:15:002021-11-09 15:00:00Тетовос.Шипковица, с.Вешала, с.Бозовце, с.Бродец, с.Вејце, Шипковачко Теќе
  2021-11-09 11:00:002021-11-09 15:00:00Тетоводел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат под регионалниот пат за с.Јажинце во правец на с.Јегуновце
  2021-11-09 09:20:002021-11-09 13:00:00ТетовоОДРИ: ХПП на Одринска река и Габровска река, дел од с.Доброште, објекти кои се на стариот пат за с.Одри, с.Првце, с.Одри
  2021-11-09 09:00:002021-11-09 11:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: дел од м.в.Кривчева Река
  2021-11-09 09:30:002021-11-09 14:30:00ШтипЦРВУЛЕВО, РУЉАК,ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВРТЕШКА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ