понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.04.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-09 09:152024-04-09 15:00БитолаТС: с.г. Дивјаци и с. Пустарека
  2024-04-09 08:302024-04-09 14:00Битолаул.Бурса(Индустриска) околу АНС Печатница,Манди Транс, Двојник, ЕлМар
  2024-04-09 09:002024-04-09 14:00Гевгелијаулица Нако Вардарски
  2024-04-09 08:002024-04-09 11:00Гостивардел од ул.137, дел од ул.Седек Костоски
  2024-04-09 09:302024-04-09 11:00Кочанис.Облешево. с.Чифлик, станица за технички преглед Еуропетрол во с.Облешево
  2024-04-09 12:302024-04-09 14:00Кочанифирма Мак-Млин во с.Чешиново
  2024-04-09 09:002024-04-09 10:00КумановоФ-ка АРМОС БАЛКАН во Индустриска Зона Речица
  2024-04-09 09:002024-04-09 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Орце Николов, зграда бр. 155 и 156.
  2024-04-09 11:302024-04-09 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: дел од улици Бутелски Венец, Индира Ганди кај Џамијата и кај затворот, Пелагонија
  2024-04-09 09:302024-04-09 15:30СтрумицаВОДОЧА: Викендици на Брана Водоча

  НАЈНОВИ ВЕСТИ